Xvidep sexparty

Escortgu..

Intim massage til mænd det sorte univers

intim massage til mænd det sorte univers

Jeg svarer normalt beskeder meget hurtigt med mindre jeg er i gang med en massage eller det er udenfor åbningstid. Tilføj kommentar, tilføj kommentar, nøgleord: Vælg visning. Du vil blive masseret og erotisk pirret løbende. Hos mig er det ikke noget der bare skal overstås. Her er der pludselig ingen forventninger eller følelser af mindreværd, men kun ren sanselig væren i nuet. Du kan opleve, at din livskraft energi (Kundalini) bliver aktiveret. Tantramassage giver dig mulighed for at komme dybt ind i dig selv og mærke dig selv indefra.

Olie/ intim: Intim massage til mænd det sorte univers

Det er altid kvindelige massører der giver massage til mænd hos os, da vi arbejder med polariteten mellem det maskuline og det feminine i massagen. Vores Meditation-Add-Ons giver mulighed for en meditation hvor du kan bruge energien fra massagen under vejledning fra din massør, der har lang erfaring med og forståelse af denne slags meditation, og som derfor kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig i denne praksis. . Tantra massage  max  1 time   En kortere udgave. Tantra massagen er en meget afstressende sensuel  massage Det er vigtigt du er indstillet på at lære mere om dig selv når du modtager en Tantra massage. Det betyder også at udfordringer som rejsningsbesvær og for tidlig sædudløsning kan afhjælpes gennem tantramassage. Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker. Jeg har arbejdet indenfor fysiurgisk massage i. Body-to-body vil sige at massøren bruger bruger sin egen krop til at give massagen med; hænder, arme, krop, bryster og ben. Du får med andre ord mulighed for at mærke dig selv som du virkelig er i stedet for at skulle præstere noget som ikke er ægte for din sande maskulinitet og potentiale. intim massage til mænd det sorte univers intim massage til mænd det sorte univers

Tantra Fantasy MassageTantra: Intim massage til mænd det sorte univers

Kun kontanter jeg har ikke byttepenge liggende. Sort handske Tantra Fantasy Massage (total overgivelse til at nå ud over dine grænser og udvide dine komfort zoner). Jeg vil hjælpe dig til at åbne din energi kanaler, så du kan opleve en total energistrøm i kroppen. Jeg er meget kompetent indenfor dette og har bred erfaring med udførsel af intimmassage. Det bedste er at bestille nogle dage i forvejen. er en massage af  Lingam (penis) på mænd, det er vigtigt du ikke forventer en orgasme/ udløsning den kommer helt af sig selv hvis du slapper nok af under massagen, og bruger din vejrtrækning rigtigt, dette lære du under massagen. Forlæng effekterne af din tantramassage med en afsluttende meditation, dyb yogisk afspænding eller yoga nidra som afslutning på din massage. intim massagen som hedder  Lingam massage. . Juni og søndag. Jeg har meget erfaring indenfor dette og er meget seriøs omkring det jeg tilbyder og jeg forventer selvfølgelig det samme retur.

0 svar på “Intim massage til mænd det sorte univers”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *